Պանրով դիետա

Պանիրն իր մեջ շատ սպիտակուց է պարունակում, դրանով նույնիսկ միսը կարելի է փոխարինել:
Դուք միգուցե վախենաք պանրի մեջ պարունակող յուղի քանակից՝ 20-50%, սակայն դա կաթնային յուղ է, որը հիանալի է յուրացվում: Այդուհանդերձ՝ բարձր խոլեստերին ունեցողներին ավելի լավ է ընտրել ոչ յուղալի տեսակները:
Բժիշկները պարզել են, որ այս դիետան վեց շաբաթում օգնում է իջեցնել լյարդի ճարպակալումը գրեթե 50%-ով:

Առաջին օր
Նախաճաշ՝
թարմ պատրաստված հյութ ցիտրուսային մրգերից և 100 գրամ պանիր:
Ճաշ՝  բանջարեղենային աղցան և 100 գրամ պանիր:
Ընթրիք՝  թարմ բանջարեղեն, պանիր, թարմ պատրաստված խնձորի հյութ։

Երկրորդ օր
Նախաճաշ՝  նարնջի հյութ, ցորենի հաց՝ պանրով։
Ճաշ՝  բանջարեղենային աղցան և 100 գրամպանիր։
Ընթրիք՝  ձուկ, բանջարեղեն։

Օր երրորդ
Նախաճաշ՝  թարմ հյութ՝ պատրաստված ցիտրուսային մրգերից, 100 գրամ պանիր։
Ճաշ՝ 
100 գրամ պանիր։
Ընթրիք՝  150 գրամ տավարի միս և բանջարեղեն։